Entrevista a Jordi Martí

Conversem amb Jordi Martí Grau, exregidor a l’Ajuntament de Barcelona i excandidat a alcaldable del PSC durant les primàries de fa uns mesos.

Gràcies per l’atenció!

 

Jordi Martí Grau va néixer a Barcelona l’any 1965. Llicenciat en Ciències de l’Educació, va ser escollit regidor de l’Ajuntament de Barcelona a les darreres eleccions municipals del mes de maig pel PSC. Al darrer mandat va ser Delegat de Cultura. Des del mes de febrer de 2012 va ser nomvrat el president del Grup Municipal Socialista fins uns dies després de perdre les eleccions primàries a candidat a alcaldable del PSC.

La seva activitat professional s’ha centrat principalment en l’àmbit de cultura, la gestió pública i la docència. La seva relació amb l’Ajuntament es remunta a l’any 1996. Va elaborar i impulsar el primer Pla Estratègic de Cultura de Barcelona i va treballar en la consolidació de l’Institut de Cultura. Del seu pas per la gestió cultural destaquen tres fites: el Pla Estratègic de Cultura, l’impuls al Pla de Biblioteques i la xarxa de Fàbriques de Creació. També va ser director de Trànsit Projectes i subdirector del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

La seva activitat docent ha estat vinculada sempre a les polítiques i la gestió cultural en màsters i postgraus en universitats catalanes i espanyoles. Va ser cap de departament de promoció i gestió cultural de l’Escola Superior de Música de Catalunya, i actualment és professor del màster de producció cultural i comunicació de la Universitat Ramón Llull.

Font | Blog Personal de Jordi Martí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s