Projecte

De la nova tinta ens n’encarreguem dos joves estudiants interessats en la cultura, la política i la societat catalana. Ens agrada conèixer i preguntar i a partir d’aquesta base impulsem aquest projecte on volem entrevistar als protagonistes dels diferents àmbits comentats anteriorment. El nostre objectiu és que en les nostres entrevistes tingui més protagonisme la persona que la figura o el càrrec que representa.

El format de les entrevistes de la nova tinta pretenem que sigui breu però intens. No volem converses molt llargues ni repetitives ni per fer publicitat a l’entrevistat, volem fer entrevistes amb la intenció de conèixer personalment la persona entrevistada i parlar amb ella d’allò que ens crida l’atenció i ens suscita la realització de l’entrevista.

Amb la intenció de construir un espai on trobar totes les entrevistes possibles i amb les preferències dels usuaris, us convidem a enviar-nos els vostres suggeriments sobre a qui voleu que entrevistem a través del formulari de contacte que trobareu a l’apartat corresponent o bé clicant aquí.

Alexander Golovin i Aleix Pujadas
2014

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s